loader

Sådan blokerer du nogen på PlayStation 4 eller Pro

Anonim

Nogle gange kan det sociale aspekt af moderne spilkonsoller være fantastisk. Andre gange kan det være irriterende - især hvis nogen kun er der for at fungere som en troll. Heldigvis kan du nemt blokere folk lige fra din PlayStation 4, så du kan spille i fred.

Så hvad gør blokering? Ifølge Sony vil du og den blokerede bruger ikke kunne gøre følgende:

  • Send hinanden beskeder og venner anmodninger.
  • Tilføj hinanden til en gruppe.
  • Se hinandens online og nu spiller status.
  • Send hinanden invitationer til fester, del afspilningssessioner, spil sessioner, udsendelser, fællesskaber og begivenheder.
  • Deltag i samme fest.
  • Kommentér hinandens aktiviteter og Live fra PlayStation-indhold.

.

så dybest set alt.

Der er et par forskellige måder at gå på at blokere for nogen - begge ender på samme sted, men det afhænger af, om personen allerede er på din venneliste.

Hvis personen sker på din venneliste, og du pludselig hader dem, kan du nemt blokere dem. Spring over til dette indlæg, og følg instruktionerne, men i stedet for at vælge "Fjern", vælg "Bloker". Let peasy.

Hvis de ikke er på din venneliste, men det er ærligt et mere sandsynligt scenario, så tager det lidt mere arbejde. Du skal kende personens PSN ID - deres online brugernavn - så kan du søge efter dem og blokere dem derfra.

Først skal du gå ind i din venneliste. Det er den tredje mulighed i handlingslinjen.

I din venneliste skal du navigere til den øverste indstilling: Søg.

Kig op personens brugernavn. Når du skriver, vil forslag begynde at udfylde på højre side.

Når personens navn vises, skal du trykke på R2 (Udført) for at lukke tastaturet og flytte fokus til forslagspanelet. Vælg personens navn for at åbne deres profil.

Naviger til menuen med tre punkter, tryk på X for at åbne den, og vælg derefter "Bloker".

Et bekræftelsesvindue vises - bare vælg "Bloker" for at afslutte blokering.

Hvis du vil have mere information om, hvilken blokering der gør (som jeg faktisk citerede i starten af ​​denne artikel), kan du også vælge indstillingen "Lær mere".

Redaktørens Valg